S cílem usnadnit uživatelům používání našich webových stránek využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

KONTAKTY

Léčení na dálku
napište nám

NOVINKY

arr3Expedice zbožíZboží je expedováno 1x týdně....

 

 


18. 12. 2014 | Detoxikace

Nesnášenlivost mléka

 

18.12.2014, 16:43, Eva Šimková

Nesnášenlivost mléka je v různých formách mezi dospělými i dětmi poměrně rozšířená. Může k ní docházet ze dvou důvodů. Tím prvním je neschopnost štěpit laktózu neboli mléčný cukr, který přechází do trávicího traktu, kde ho po té štěpí bakterie. Ty bakterie však produkují střevní plyny, čímž dochíází k dalším střevním potížím, jako jsou plynatost, průjmy atd. Druhým důvodem je neschopnost štěpit mléčnou bílkovinu. Uváídí se, že mléčná bílkovina vadí všem alergikům, protože na ni imunitně reagují. U alergických lidí po požití mléka a mléčných výrobků dochází k tvorbě hlenu nejen v dýchacích cestách, ale i na ostatních sliznicích. Tím se vytváří ideální prostředí pro vznik infekčních ložisek. V těchto případech je důležité nejen přestat s konzumací mléka, ale také upravit metabolismus a odstranit z těla usazené metabolity, které poškozují nervový systém.
V případě těchto potíží lze využít kombinaci preparátů - Cortex a Metabol nebo Metabex. (Po konzultaci s vaším detoxikačním terapeutem)
 

(Zdroj: Joalis)