Ochrana osobních údajů e-shop

Ochrana osobních údajů e-shopu www.lecivestranky.cz

  1. Provozovatel e-shopu www.lecivestranky.cz, firma: Eva Šimková se sídlem Werichova 996, 252 64 Velké Přílepy, IČ: 65110145, IČP: 1000446522 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), zpracovává ve smyslu nařízení EU 2016/679 o ochraně osobních údajů (dále jen „nařízení o ochraně osobních údajů“) tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • doručovací, případně fakturační adresu, liší-li se od doručovací

 

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a dalších plnění ze smlouvy, pokud mezi kupujícím a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování je nezbytné pro plnění smlouvy a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení.

Následně prodávající zpracovává tyto údaje za účelem evidence smlouvy, daňové účely a pro případné budoucí uplatnění na obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu stanovou předpisy nejdéle 10let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení. Tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení jsou zasílána po dobu 3let od poslední objednávky a lze proti nim vznést námitku nebo je kdykoliv odvolat – například zasláním e-mailu správci na adresu: info@lecivestranky.cz nebo proklikem v obchodním sdělení na odkaz – odhlásit.

     
  2. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    a) Poskytovatel e-shopové služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., se sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 37001, České Budějovice
    b) Dopravce – Česká pošta s.p.

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@lecivestranky.cz.

 

  1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.lecivestranky.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou součástí eshopové platformy poskytovatele Eshop-rychle a jsou zde užity za účelem:
    - měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkajících se návštěvnosti na webových stránkách
    -
    základní funkčnosti webových stránek.
  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl.21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalším zpracovatelem: poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

 

 

Nákupem v eshopu souhlasíte se zpracováním osobních údajů
pro účely vyřízení objednávky a oprávněných zájmů.


Vánoční provoz

Eshop je od 11.12.- 2.1.2019 uzavřen.

Objednávky přijaté v tomto období, budou vyřízeny 3.1.2019.

 

Léčení a pomoc na dálku - kdykoliv bez omezení.